کد خبر: ۱۵۹۹۲
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲
بسته خبری ویژه مخاطب۲۴

موافقت مجلس با دوفوریت لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان دولت |کدام بخش از جاماندگان سهام عدالت می‌گیرند؟ |افشاگری فرمانده سپاه درباره شنود مهمی علیه ایران |آینده سردار آزمون به خطر افتاد

در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند موافقت مجلس با دوفوریت لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان دولت |کدام بخش از جاماندگان سهام عدالت می‌گیرند؟ |افشاگری فرمانده سپاه درباره شنود مهمی علیه ایران |آینده سردار آزمون به خطر افتاد را می‌خوانید.
موافقت مجلس با دوفوریت لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان دولت |کدام بخش از جاماندگان سهام عدالت می‌گیرند؟ |افشاگری فرمانده سپاه درباره شنود مهمی علیه ایران |آینده سردار آزمون به خطر افتاد

موافقت مجلس با دوفوریت لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان دولت |کدام بخش از جاماندگان سهام عدالت می‌گیرند؟ |افشاگری فرمانده سپاه درباره شنود مهمی علیه ایران |آینده سردار آزمون به خطر افتاد

«مخاطب ۲۴» هر روز سعی دارد با انتخاب تیتر‌هایی از خبر‌های داغ و پرخواننده خود در حوزه‌های مهم خبری، شما را در جریان این اخبار مهم و اثرگذار قرار دهد که قطعا باید شنیده و خوانده شوند.


موافقت مجلس با دوفوریت لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان دولت

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دو فوریت لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان کشوری و لشکری موافقت کردند.


کدام بخش از جاماندگان سهام عدالت می‌گیرند؟

اگر شما تحت پوشش کمیته امداد یا سازمان بهزیستی هستید و تاکنون از قافله سهامداران عدالت جا مانده اید به زودی صاحب سهام می‌شوید البته این نکته را فراموش نکنید که به هیچ عنوان لازم نیست به جایی برای ثبت نام مراجعه کنید، چون خود سازمان خصوصی سازی، اطلاعات شما را دارد.


افشاگری فرمانده سپاه درباره شنود مهمی علیه ایران

فرمانده سپاه تهران بزرگ با اشاره به یک شنود گفت: در آمریکا به این جمع‌بندی رسیدند که فشار حداکثری نمی‌تواند آن‌ها را مقابل ایران به پیروزی برساند.


آینده سردار آزمون به خطر افتاد

نشریه آلمانی از تغییر گسترده در لیست بازیکنان لورکوزن با تغییر سرمربی خبر داد.


آبشار نیاگارا هم به رنگ پرچم ایران درآمد

​عکس منتشر شده از نورپردازی آبشار نیاگارا به رنگ پرچم ایران و به یاد مهسا امینی بازتاب گسترده‌ای در اینستاگرام داشته است.


سپاه بار دیگر مواضع تروریست‌ها در اقلیم کردستان را هدف قرار داد+ فیلم

سپاه پاسداران بار دیگر مواضع تروریست‌های جدایی طلب در اقلیم کردستان را هدف قرار داد.


رونمایی واتس‌آپ از قابلیت جدید و پرطرفدار خود!

پیام‌رسان واتساپ – WhatsApp از این پس به کاربران اجازه می‌دهد به صورت همزمان در گوشی و تبلت اندرویدی خود به یک اکانت وصل شده و چت کنند.

برچسب ها: بسته خبری ویژه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟ ۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟
پژوهش‌های دیرین‌شناسی در ایران نشان می‌دهد در حدود بیش از ۳۱ هزار سال پیش، ساحل دریای کاسپین (خزر) در مجاورت محوطه تخت رستم (نکا) قرار داشته است. این محوطه در دوره پارینه‌سنگی، کارگاهی برای تولید ابزار‌های سنگی و شکار بود.
درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال
استقلال در ادامه روند فاجعه بار خود مقابل فولاد شکست خورد تا هواداران این تیم خیلی بیشتر از قبل نگران تیمشان باشند.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه
با رشد چشمگیر آمار گردشگران و افزایش ۲۵ درصدی جابجایی مسافران در نوروز ۱۴۰۴، استان کرمانشاه توانست جایگاه خود را در میان مقاصد محبوب گردشگری کشور تثبیت کند.
کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟ کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟
بر اساس آخرین آمار‌های منتشره، امارات متحده عربی، قطر و کویت همچنان سه کشوری هستند که سه رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در فوریه ۲۰۲۵ به خود اختصاص داده‌اند.
آنچه از آرنولد نمی‌دانید! آنچه از آرنولد نمی‌دانید!
آرنولد یکی از پرافتخارترین بدنسازان جهان است که حضوری بی‌نظیر در دنیای سینما نیز داشت.
۷ دارویی که نباید با ویتامین دی ترکیب شوند ۷ دارویی که نباید با ویتامین دی ترکیب شوند
برخی دارو‌ها می‌توانند با ویتامین دی تداخل داشته باشند و جذب یا اثرگذاری آن را کاهش دهند، بنابراین آگاهی از این تداخلات و مشورت با پزشک ضروری است.
برگزیده
پزشکیان:ما اهل گفت‌و‌گو هستیم و از دستاورد‌های خودمان کوتاه نمی‌آییم پزشکیان:ما اهل گفت‌و‌گو هستیم و از دستاورد‌های خودمان کوتاه نمی‌آییم
به گفته پزشکیان دنبال جنگ نیستیم، اما در مقابل هر تجاوزی با علم و توانی که خلق کردیم با قدرت می‌ایستیم.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
پزشکیان: به هر قیمت مذاکره نمی‌کنیم پزشکیان: به هر قیمت مذاکره نمی‌کنیم
رئیس جمهور با بیان اینکه ما به مذاکره باور داریم، اما به هر قیمت مذاکره نمی‌کنیم، تصریح کرد: ما دنبال جنگ، ناآرامی و بمب هسته‌ای نیستیم، به دنبال مذاکره هستیم، اما آمریکایی‌ها هم باید ثابت کنند که به دنبال مذاکره هستند. اینکه ایران قصد استفاده غیرصلح‌آمیز از توانمندی‌های هسته‌ای خود را ندارد، صرفاً حرف من نیست، بلکه فتوای شرعی رهبر معظم انقلاب است.
صفحه خبر بالای تصاویر